Groepsles yoga

lesrooster & tarieven

Dinsdag10:00 – 11:15Yin & Restorative YogaAanmelden via Yogashala Mayura
Woensdag18:30 – 19:45Slow Flow YogaAanmelden via Yogashala Mayura
Woensdag20:00 – 21:15Yin Flow YogaAanmelden via Yogashala Mayura
Vrijdag09:00 – 10:00Slow Flow Yoga Aanmelden via Contactpagina
Zaterdag10:00 – 11:15Yin & Restorative YogaAanmelden via Yogashala Mayura

Tarieven & praktische informatie

De (fysieke) groepsles yoga vindt plaats in de studio bij Conventes in Afferden. Kom ervaren hoe het is om te ontspannen en de verbinding aan te gaan met jouw lichaam, mind en ziel. Ik werk met een 5- of 10-rittenkaart. Je kan je tot 2 uur van tevoren kosteloos uitschrijven voor een les.

Aanmelden lessen

Ik maak gebruik van het online inschrijfsysteem Momoyoga. Je kunt hier gratis een account aanmaken. Wanneer je een account hebt, kies je vervolgens een les op het rooster die je wilt volgen en klik je op ‘boek nu’. Je kunt nu een product aanschaffen zodat je de les daadwerkelijk kunt boeken. Heb je al een Momoyoga account? Klik dan op de onderstaande button om je in te schrijven voor een nieuwe les of download de Momoyoga app.

Lees hieronder verder hoe je je kunt aanmelden.

Druten Yoga Janneke

Praktische informatie Studiolessen

♥ Neem je eigen (yoga)mat mee naar de les.
♥ Een warme trui en sokken zijn ook fijn.

Ik heb momenteel beperkt plek in de les. Neem even contact met mij op via onderstaande button wanneer je interesse hebt om deel te nemen. 

Individuele sessie

Wil je liever persoonlijke aandacht tijdens een yogales? Boek dan een privésessie waarbij we samen werken aan het door jou gekozen thema en een daarbij passende yogavorm.

Janneke Lourens balans

Yoga workshop

Ben je op zoek naar een ontspannen uitje met je gezin, vrienden of collega’s waarbij je samen kan verbinden vanuit zachtheid en bewegen in rust? Boek dan een yogaworkshop.