Healing

Een healing is een 1-op-1 ontspanningssessie waarin ik in de basis werk met reiki. Daarnaast vul ik naar wens en behoefte de sessie aan met yoga, energetische massage, chakra balancing en spirituele coaching. We bepalen samen wat je nodig hebt in het moment. We werken aan rust, vertrouwen en veiligheid zodat je op een liefdevolle manier kan werken aan jouw innerlijke vraagstukken of simpelweg gewoon even kan ontspannen.

Waarom reiki je kan ondersteunen?

Reiki is een Japanse Heelkunst. Door middel van traditionele handopleggingen activeer ik het zelfhelend vermogen van jouw lichaam zodat de levensenergie (Qi) weer vrij kan gaan stromen. Soms is je lichaam even vergeten hoe het spanningen en indrukken kan loslaten en ontstaan er blokkades, zowel fysiek, emotioneel, energetisch als mentaal. Denk aan stress, trauma’s, vermoeidheid, angst, heftige emoties, burn-out, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, moeite met jezelf uitspreken, menstruatieklachten, huidklachten, buikpijn, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, en andere vage klachten. Wanneer de energie te lang blokkeert, wordt de kans op ziektes/aandoeningen groter. Door juist weer liefdevol contact te maken met jouw lichaam en mind gaan we er voor zorgen dat de energie weer vrij zijn weg kan vinden in jouw systeem. Op deze manier kan jouw zelfhelend vermogen de klachten, kwaaltjes en blokkades in jouw systeem zelf weer oplossen. En ontstaat er weer ruimte voor ontspanning en verbinding, op alle lagen.

ontspanning_janneke_lourens
Reiki_BenedenLeeuwen

Praktische informatie:

 • Een sessie duurt 2 uur
 • Zorg dat je de avond van tevoren geen alcohol nuttigt. En in de ochtend van de behandeling geen koffie drinkt.
 • Draag comfortabele kleding (geen broek met riem, knopen en rits)
 • Tijdens de sessie lig je voornamelijk op een massagetafel:
  • Voor een reiki ontspanningssessie met je kleding aan
  • Voor een reiki + massage ontspanningssessie alleen met je ondergoed aan

Kosten:

Je kunt kiezen voor een enkele/losse sessie of voor een traject van 4 sessies. Vaak is het namelijk fijner om meerdere sessies te besteden aan jouw hulpvraag. De kosten* zijn:

  • Losse sessie: €85,-
  • Traject van 4 sessies: €299,-

* Is het geldbedrag een struikelblok voor je? Stuur mij dan even een bericht. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.