Reading

Tijdens een intuïtieve reading nemen we een inkijkje in jouw energetische veld. Wat speelt er op dit moment? We staan vooral stil bij de vragen: waar krijg je energie van en waar verlies je energie door?

Door wetenschappelijke onderzoeken weten we inmiddels dat alles een bepaalde frequentie heeft. Alles en iedereen bestaat uit energie. Er gebeurt zoveel onder de oppervlakte en in het onderbewuste waar we met ons ver ontwikkelde hoofd vaak niet 1, 2, 3 chocola van kunnen maken. Door generalisatie en conformiteit zijn we met z’n allen zo in-gewikkeld geraakt, dat de tijd is aangebroken dat we juist mogen gaan ont-wikkelen. De wikkels en lagen om onze essentie – uniekheid – heen mogen er af. Het gaat uiteindelijk niet om iets ‘nieuws’ aanleren, maar eerder afleren wat niet (meer) bij jou hoort en past. Zodat je kan leven vanuit JOUW essentie en innerlijke kracht want ieder mens is uniek en dat mag juist gevierd worden!

Een reading geeft je inzicht en woorden aan bepaalde innerlijke processen en hoe jouw energie functioneert in interactie met de mensen om jou heen. We gaan samen op ontdekkingsreis naar jouw energetische essentie. Lees hieronder verder hoe je een reading kan boeken.

Tijdens de intuïtieve reading maak ik naast de afstemming op jouw zielsverlangen ook gebruik van het Human Design systeem en de Gene Keys. Wil je alvast weten wat jouw Human Design is? Klik dan op onderstaande button om jouw chart te downloaden.

Reiki_JannekeLourens

Praktische informatie

Om een zo’n accuraat mogelijke reading te geven, heb ik jouw geboortegegevens nodig. Dat houdt in jouw geboortedatum, plaats én tijd. Mocht je je geboortetijd niet weten dan kan je die opvragen in de gemeente waar jij bent geboren.

De readings vinden plaats online via Zoom. Mocht je nog geen Zoomaccount hebben dan kan je deze gratis aanmaken via deze link. Naderhand ontvang je een opname zodat je de informatie nog een keer rustig kan terugluisteren.

Tijdens een reading behandelen we jouw persoonlijke vraagstukken. We bespreken waar jij energie van krijgt (jouw kwaliteiten en talenten) en waar jij energie aan verliest (de plekken in jouw energetische systeem waar jij open staat voor invloeden van buitenaf).

We gaan ook dieper in hoe jij het beste keuzes kan maken en welke wijsheid er allemaal nog meer in jouw lichaam schuilt.

Een persoonlijke reading duurt 1,5 uur en kost 99 euro.