Individuele yogasessie

Tijdens een individuele yogasessie gaan we samen werken met jouw hulpvraag. Wil je meer ontspanning? Wil je werken aan verbinding en zelfliefde? Of wil je aan de slag met het verwerken van emoties? Dit zijn voorbeelden van thema’s waar we mee kunnen werken. Soms is een groepsles nèt even te druk en is alleen thuis nèt even te uitdagend. In de warme, fijne studio creëren we een veilige plek waarin jij je kan verbinden met jouw lichaam. Dit doen we door middel van rustige houdingen, meditatie- en visualisatie oefeningen.

Druten Yoga Janneke

Yoga

Door middel van houdingen en ademhalingstechnieken maak je contact met je lijf. We werken aan het versoepelen en verzachten van jouw lichaam zodat blokkades kunnen oplossen en je energie vrij kan gaan stromen. In de flow leer je hoe je jezelf kan overgeven aan veranderingen door op zoek te gaan naar de verstilling en ontspanning in de inspanning. Als je vast zit in je hoofd is je lichaam een mooie ingang tot meer rust en stabiliteit.

Meditatie

Door middel van meditatie- en visualisatieoefeningen maak je je hoofd wat rustiger en zachter. Je leert om liefdevol naar jezelf te kijken zodat er meer ruimte ontstaat voor zachtheid en rust. Door te observeren hoe je je voelt en wat gedachtes met je doen, ga je onderzoeken waar jouw grenzen liggen. Je oefent als het ware in rust, zachtheid, focus en begrenzing. Ik maak gebruik van verschillende meditatietechnieken om je te laten ontspannen.

Praktische informatie

♥ Een sessie duurt 1 uur en kost €55,- 
♥ Locatie in overleg: Afferden of Beneden-Leeuwen
♥ Neem je eigen (yoga)mat mee.
♥ Een warme trui en sokken zijn ook fijn.