Postpartum Healing

Oh lieve vrouw, wat een intense reis heb je gemaakt. Allereerst een diepe buiging voor jou. Je hebt gewoon een nieuw mens op de wereld gezet. Hoe bijzonder en magisch is dat! Misschien ervaar je een roze wolk en misschien is jouw wolk meer donkergrijs of iets daar tussenin. En dat mag er allemaal zijn! Het vraagt ook nogal veel van ons vrouwen: een kind baren. Op welke manier dan ook. Daarnaast wordt er ook een mama geboren. En daar horen nieuwe emoties en gevoelens bij. Ons lijf en onze mind heeft de tijd nodig om weer te herstellen en te wennen aan het ‘nieuwe normaal’. De hormonen, emoties en gedachtes vliegen vaak alle kanten op. De nachten kunnen zo intens zijn met voeden en niet-slapen. Het (nieuwe) moederschap is een grote trigger voor oude patronen die nog mogen helen in jou. En om alles een plekje te kunnen geven is zelfzorg zo ontzettend belangrijk.

Tijdens een healing sessie help ik je om weer te gaan zakken in je lijf. Alle emoties mogen de ruimte krijgen. Een healing is een 1-op-1 ontspanningssessie waarin ik in de basis werk met reiki en energetische massage. Daarnaast vul ik naar wens en behoefte de sessie aan met yoga, zang, chakra balancing, ademwerk, aromatherapie en spirituele coaching. We bepalen samen wat je nodig hebt in het moment. We werken aan rust, vertrouwen en veiligheid zodat je op een liefdevolle manier kan werken aan jouw innerlijke vraagstukken of simpelweg gewoon even lekker kan ontspannen.

ontspanning_janneke_lourens
Reiki_BenedenLeeuwen

Waarom reiki je kan ondersteunen?

Reiki is een Japanse Heelkunst. Door middel van traditionele handopleggingen activeer ik het zelfhelend vermogen van jouw lichaam zodat de levensenergie (Qi) weer vrij kan gaan stromen. Soms is je lichaam even vergeten hoe het spanningen en indrukken kan loslaten en ontstaan er blokkades, zowel fysiek, emotioneel, energetisch als mentaal. Denk aan stress, trauma’s, vermoeidheid, angst, heftige emoties, burn-out, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, moeite met jezelf uitspreken, huidklachten, buikpijn, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, en andere vage klachten. Door juist weer liefdevol contact te maken met jouw lichaam en mind gaan we er voor zorgen dat de energie weer vrij zijn weg kan vinden in jouw systeem. Zodat er weer ruimte ontstaat voor ontspanning en verbinding, op alle lagen.

Praktische informatie:

 • Een sessie duurt 1,5 uur
 • Zorg dat je de avond van tevoren geen alcohol nuttigt. En in de ochtend van de behandeling geen koffie drinkt. Anders zijn we tijdens de sessie alleen maar bezig met je lever ontgiften van deze stoffen. En dat is natuurlijk zonde!
 • Draag comfortabele kleding (geen broek met riem, knopen en rits). Of neem het mee zodat je je kunt omkleden.
 • Tijdens de sessie lig je voornamelijk op een massagetafel:
  • Voor een reiki ontspanningssessie met je kleding aan onder een deken
  • Voor een reiki + massage ontspanningssessie alleen met je ondergoed aan

Kosten:

Je kunt kiezen voor een enkele/losse sessie of voor een traject van 3 sessies. Vaak is het namelijk fijner om meerdere sessies te besteden aan jouw hulpvraag. De kosten zijn:

  • Losse sessie: €85,-
  • Traject van 3 sessies: €222,-